businesslawconference.ro

Sponsorizări:

Orice sponsor interesat să sprijine financiar Conferinţa este binevenit. Această Conferinţă vă poate oferi oportunităţi de promovare a produselor dumneavoastră juridice pe site-ul www.businesslawconference.ro, pe site-urile partenere şi in locaţia în care se va desfăşura Conferinţa.

Dacă doriţi să fiţi un sponsor şi vă interesează detaliile despre oportunităţile de promovare oferite de Conferinţă vă rugăm să trimiteţi un email la următoarea adresă: catalin.sararu@businesslawconference.ro

Download: Pachet de sponsorizare

 

Sponsori:


ONV LAW, societate de avocatură de business, înființată în anul 2000, a reprezentat până acum cu succes sute de clienți în litigii, arbitraje comerciale, la încheierea de contracte sau la pregătirile pentru participarea la achiziții publice, concesiuni ori la proceduri similare Parteneriatelor Public Private - PPP. Avocații săi sunt specializați și în domeniile drept sportiv, fuziuni și achiziții, asigurări, energie regenerabilă, proprietate intelectuală, imobiliare, dreptul muncii, dar și drept societar. Pentru a le asigura clienților săi dezvoltarea și în alte jurisdicții, în anul 2009, ONV LAW a devenit membru al Legal Netlink Alliance (LNA - http://www.legalnetlink.net/), o structură internațională de firme de avocatură independente, atent selecționate.


Project Events este o firmă specializată în crearea și organizarea de concerte, spectacole, târguri imobiliare, evenimente de carieră și de afaceri. Seria concertelor organizate de Project Events a început în 2009 cu un nume foarte popular: CC Catch. A continuat apoi cu Sandra, Demis Roussos, Jennifer Rush, Gipsy Kings, Nana Mouskouri, Jose Carreras, Lara Fabian, Julio Iglesias, Scorpions, Megadeth, Motorhead, Europe, Lord Of The Dance, BZN etc. Project Events a avut onoarea de a aduce în premieră în România artiști precum Lara Fabian, Motley Crue, Dimmu Borgir etc. Următorul artist ce va susține un concert organizat de Project Events în premieră în România este Andrea Bocelli (mai 2013). Activitatea firmei este extrem de diversificată, pe lângă evenimentele muzicale, firma organizând și târguri imobiliare. Târgul Imobiliar Project Expo a fost produsul oferit de către Project Events din dorința de a organiza un eveniment care să iasă din tiparele obișnuite ale târgurilor imobiliare, care să facă diferența și care să revigoreze segmentul imobiliar puternic afectat de criză. Rezultatul a fost un eveniment de succes ce a crescut de la o ediție la alta. Project Events deține și două premii: Premiul la secțiunea eveniment, oferit de revista VIP și Premiul Special pentru organizatorii concertului Jose Carreras.
Tribuna Juridica

Date Importante

 • 20 aprilie – 28 septembrie 2012
  trimiterea formularului de participare completat
 • 27 august – 28 septembrie 2012
  trimiterea textului integral al lucrării științifice în limba română și engleză
 • 29-30 septembrie 2012
  confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul Conferinței.
 • 1-15 octombrie 2012
  plata taxei de participare de 200 lei / 50 Euro