businesslawconference.ro

Stiri

 • Conferinta InternationalăPERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” a fost indexata in Conference Proceedings Citation Index, Thomson Reuters
 • Volumul Catalin-Silviu Sararu (ed.), STUDIES OF BUSINESS LAW - RECENT DEVELOPMENTS AND PERSPECTIVES, Peter Lang GMBH, 2013 care cuprinde lucrari  inscrise la a doua editie a Conferintei InternationalePERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” a fost indexat in Conference Proceedings Citation Index, Thomson Reuters.
 • “Perspectives of Business Law” Journal, revista Conferinței, a fost inclusă în CEEOL - baza de date internationala recunoscuta pentru domeniul stiintelor juridice (conform Anexei 24 pct. 1 din Ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 6560/2012). Astfel, in prezent revista este indexata in 4 baze de date internationale recunoscute pentru domeniul stiintelor juridice : EBSCO, HEINONLINE, PROQUEST si CEEOL.
 • Juridical Tribune – Tribuna Juridică, revistă parteneră a Conferinței, a fost inclusă în THOMSON REUTERS MASTER JOURNAL LIST devenind astfel singura revistă de științe juridice din România indexată ISI Thomson.
 • Societatea de Științe Juridice și Administrative a încheiat noi parteneriate cu: European Public Law Organization, Facultatea de Drept și Istorie din cadrul South West University „Neofit Rilski” din Bulgaria, Universitatea Perspectiva din Republica Moldova, Facultatea de Drept din cadrul Universității Danubius din Galați, Facultatea de Drept și Științe Sociale din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Româno-Germane din Sibiu, Facultatea de Științe Juridice din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, Centrul de Studii și Cercetări Juridice şi Socio-Administrative din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești.

 • Societatea de Științe Juridice și Administrative este deschisă în vederea încheierii de noi parteneriate cu universități și organizații științifice și profesionale.

 • Toți membrii din cadrul universităților/instituțiilor/firmelor partenere ale Societății de Științe Juridice și Administrative (incluse în cadrul rubricii „Parteneri” pe site-ul conferinței - www.businesslawconference.ro/parteneri.html) beneficiază de reduceri între 15 și 20% din cuantumul taxei de participare la conferință. Pentru detalii  a se vedea rubrica „Condiții de înscriere” pe site-ul conferinței:  www.businesslawconference.ro/conditii.html

Date Importante

 • Până pe 10 noiembrie 2017
  trimiterea formularului de participare completat
 • Până pe 15 noiembrie 2017
  trimiterea textului integral al lucrării științifice în limba română și engleză
 • Până pe 18 noiembrie 2017
  confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul Conferinței
 • Până pe 20 noiembrie 2017
  plata taxei de participare