businesslawconference.ro

 

CONFERINTA INTERNATIONALĂ

PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA”.
EDITIA A X-A, 13 NOIEMBRIE 2020 - ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI
Din cauza Pandemiei de COVID-19 conferința va avea loc online pe Zoom.
Conferintă indexată în Conference Proceedings Citation Index - Thomson Reuters (Clarivate Analytics)

Societatea de Științe Juridice și Administrative și Facultatea de Drept a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, în parteneriat cu Asociația Română de Dreptul Afacerilor organizează în data de 13 noiembrie 2020 a zecea ediție  a CONFERINŢEI INTERNAŢIONALE PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA”.

      SECŢIUNI:

               I. Drept public. Pentru tematica orientativă clic aici.
               II. Drept privat. Pentru tematica orientativă clic aici.
               III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional. Pentru tematica orientativă clic aici.

INVITATIE DE PARTICIPARE

Conferinţa este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale mediului internațional de afaceri. Conferinţa îşi deschide porţile către persoane provenind din diferite ţări, din mediul universitar juridic și din rândul practicienilor dreptului, încurajând susţinerea atât a lucrărilor de interes internaţional având ca obiect dreptul comparat, dreptul Uniunii Europene, dreptul comerţului internaţional, dreptul public internaţional, cât şi a lucrărilor care să reliefeze particularităţile dreptului naţional.
La Conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care  doresc doar să audieze dezbaterile.
Organizatorii Conferinţei îi invită pe toţi cei interesaţi să participe în cadrul uneia din cele trei secţiuni să completeze formularul de participare până la data de 5 noiembrie 2020.
Participanții au oportunitatea de a înscrie o a doua lucrare științifică plătind o taxă suplimentară. Pentru detalii clic aici.
Toate lucrările susţinute în cadrul Conferinţei se vor regăsi într-una din publicațiile Conferinței. Pentru detalii despre publicațiile Conferinței clic aici
CELE MAI BUNE LUCRĂRI ÎNSCRISE LA CONFERINȚĂ VOR FI PUBLICATE ÎN REVISTA JURIDICAL TRIBUNE – TRIBUNA JURIDICĂSINGURA REVISTĂ DE ȘTIINȚE JURIDICE DIN ROMÂNIA INDEXATĂ ÎN WEB OF SCIENCE - CLARIVATE ANALYTICS (THOMSON REUTERS). Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință. Pentru detalii clic aici.
CONFERINȚĂ AGREATĂ DE INSTITUTUL NAȚIONAL PENTRU PREGĂTIREA ȘI PERFECȚIONAREA AVOCAȚILOR PRIN ACORDAREA DE PUNCTE DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ AVOCAȚILOR PARTICIPANȚI.

 

Date Importante

 • Până pe 5 noiembrie 2020
  trimiterea formularului de participare completat
 • Până pe 7 noiembrie 2020
  trimiterea textului integral al lucrării științifice în limba română și engleză
 • Până pe 9 noiembrie 2020
  confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul Conferinței
 • Până pe 11 noiembrie 2020
  plata taxei de participare
Aboneaza-te la newsletter

Limba / Language