businesslawconference.ro

 

CONFERINTA INTERNATIONALĂ

PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA”.
EDITIA A XI-A, 19 NOIEMBRIE 2021 - ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI
Din cauza Pandemiei de COVID-19 conferința va avea loc online pe Zoom.
Conferință indexată în Conference Proceedings Citation Index - Clarivate Analytics (Thomson Reuters) din 2013

Facultatea de Drept Academiei de Studii Economice din Bucureşti împreună cu Societatea de Științe Juridice și Administrative organizează în data de 19 noiembrie 2021 a XI-a ediție  a CONFERINŢEI INTERNAŢIONALE PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA”.

      SECŢIUNI:

               I. Drept public. Pentru tematica orientativă clic aici.
               II. Drept privat. Pentru tematica orientativă clic aici.
               III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional. Pentru tematica orientativă clic aici.

INVITATIE DE PARTICIPARE

Conferinţa este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale mediului internațional de afaceri. Conferinţa îşi deschide porţile către persoane provenind din diferite ţări, din mediul universitar juridic și din rândul practicienilor dreptului, încurajând susţinerea atât a lucrărilor de interes internaţional având ca obiect dreptul comparat, dreptul Uniunii Europene, dreptul comerţului internaţional, dreptul public internaţional, cât şi a lucrărilor care să reliefeze particularităţile dreptului naţional.
La Conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care  doresc doar să audieze dezbaterile.
Organizatorii Conferinţei îi invită pe toţi cei interesaţi să participe în cadrul uneia din cele trei secțiuni să completeze formularul de participare până la data de 11 noiembrie 2021.
Participanții au oportunitatea de a înscrie o a doua lucrare științifică plătind o taxă suplimentară. Pentru detalii clic aici.
Toate lucrările susţinute în cadrul Conferinţei se vor regăsi într-una din publicațiile Conferinței. Pentru detalii despre publicațiile Conferinței clic aici
REVISTA JURIDICAL TRIBUNE – TRIBUNA JURIDICĂ ESTE PARTENER AL CONFERINȚEI. ACEASTA ESTE SINGURA REVISTĂ DE ȘTIINȚE JURIDICE DIN ROMÂNIA INDEXATĂ ÎN WEB OF SCIENCE - CLARIVATE ANALYTICS (THOMSON REUTERS) ȘI ÎN SCOPUS. Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință. Pentru detalii clic aici.

 

Date Importante

 • Până pe 11 noiembrie 2021
  trimiterea formularului de participare completat
 • Până pe 13 noiembrie 2021
  trimiterea textului integral al lucrării științifice în limba română și engleză
 • Până pe 15 noiembrie 2021
  confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul Conferinței
 • Până pe 17 noiembrie 2021
  plata taxei de participare
Aboneaza-te la newsletter

Limba / Language